HEJ, VI ER MESSBAR!

Vi hjælper virksomheder med at skabe resultater, retning og fremdrift i deres marketing- og salgsarbejde. Så de målbart og mærkbart får større effekt af deres indsats

 

Med en analytisk, systematisk og datadrevet tilgang sørger vi for, at din virksomheds marketing- og salgsindsats nytter noget og flytter noget. Vi hjælper med at skabe klar retning og bedre forretning.

Hvorfor Messbar

Det handler om retning, forretning og fremdrift

Mange virksomheder har ikke har en reel salgs– og marketingstrategi. I stedet hopper de fra kampagne til kampagne – godt hjulpet af bureauer, salgstrænere og freelancere, der gør, hvad de kan.

Og det er præcis udfordringen. For det er ikke sikkert, at du har brug for det, de kan. Hvis du kun har en hammer, så bliver alle problemer til søm.

Vækst, digitalisering eller optimering?

Uanset om du har ambitioner om vækst, øget digitalisering eller om at få mere ud af marketing- og salgsbudgettet, hjælper messbar dig med at svare på spørgsmålene:
Retning: Hvor er du, og hvor vil du gerne hen?
Forretning: Hvordan sikrer du, at dine investeringer kan betale sig?
Fremdrift: Tager du de rigtige skridt og følger du planen?

DET HJÆLPER Messbar med

Analyse

MÅLBARHED
– Hvor langt kommer du for marketingbudgettet i dag? Hvor skal I hen? Hvad koster en ny kunde? Vores analyse tager udgangspunkt i jeres data og marked og giver jer et fælles overblik over landskabet og mulighederne.

Læs om at beregne værdien af marketing
Messaging

RETNING
– Dine kunder køber ikke produktet på grund af egenskaberne – de køber det, hvis det gør deres liv lettere. Vi ensretter budskaberne til de enkelte målgrupper, så kunderne ser værdien i produktet og ikke bare vælger den billigste løsning.

Læs om budskabworkshopen
Fremdrift

FORRETNING
– Hvor skal væksten komme fra? Hvor er de mest profitable muligheder? Et skarpt værditilbud målrettet de rette segmenter skaber grobund for vækst. Lad os sammen sikre, at din organisation skaber og viser optimal værdi for de enkelte kundegrupper.

Læs hvordan du får et skarpt værditilbud
Forretningsforståelse

FREMDRIFT
– Styrer du forretningen ved at kigge gennem forruden eller bakspejlet? Vi hjælper dig i gang med at blive datadrevet og digitalisere ved at analysere dine datakilder og opsætte automatiske processer for indsamling af data.

Læs hvordan du bliver datadrevet

Et udpluk af vores ambitiøse kunder

Mød Messbar

Vi hedder messbar – det tyske ord for målbar. Ikke fordi vi er er nogle rigide regelryttere, der råber “Ordnung muss sein”, hver gang vi får chancen. Men mere fordi, hvis vi lykkes med at gøre det målbart og eksekverbart – så bliver det mærkbart.

Vi er et konsulenthus med fire erfarne konsulenter, der bidrager til den totale og optimale løsning ved at kigge på salg, marketing, data og organisationsudvikling. Vi tror på, at ægte forandring vokser indefra og er med dig hele vejen, når du vil omstille forretningen og gøre det rigtigt.

Søren Schnedler

Søren Schnedler

Søren er ekspert i at hjælpe virksomheder med at gøre dem attraktive for deres kunder. Hans unikke metode sikrer, at din virksomhed får fokus på sine absolut stærkeste sider i alt, hvad I siger og gør – også uden for marketing- og kommunikationsafdelingen. Søren er kendt for at være knivskarp, når det kommer til at forstå forretning, og har hjulpet et utal af virksomheder med at skabe bedre bundlinjeresultater.

Joakim Ditlev

Joakim Ditlev

Joakim er Danmarks Mr. Content Marketing. Han har arbejdet med lærdommen fra de amerikanske eksperter længe inden, det blev et begreb i Danmark. Joakim kender udfordringerne både som marketingansvarlig og konsulent, og de seneste år er teorier og modeller blevet omsat til praksis og konkrete resultater for hundredevis af virksomheder gennem bloggen contentmarketing.dk, workshops og kurser.

Mads Dolberg

Mads Dolberg

Mads er manden du ringer til, hvis kæden mellem salg og marketing er hoppet af. Han har over 20 års ledelseserfaring fra velkendte industrivirksomheder og rådgiver om strategi, organisationsudvikling, optimering af værdikæden og ikke mindst: Struktur på salg og marketing – funderet i målbare resultater, selvfølgelig. At forbedre konkurrencekraften gennem en stærkere positionering er Mads’ force.

Magnus Møller Petersen

Magnus Møller Petersen

Magnus har arbejdet med produktudvikling gennem mere end 20 år med speciale i digitale værktøjer, automatisering af systemer og processer, databehandling og analyser indenfor udvikling, salg og marketing. Magnus er kreativ og pragmatisk. For ham handler det om, at samarbejde om at udvikle løsninger, der understøtter forretningen, og som gør dig i stand til at foretage proaktive og værdiskabende beslutninger.

Vi samarbejder med:

Danish Export Association
Dansk Industri - Rådgiverne
Erhvervshus Sydjylland
Andersen B2B

messbar ApS
Dyrehavevej 101
6000 Kolding
Danmark

Søren Schnedler
schnedler@messbar.dk
4036 2829

Joakim Ditlev
joakim@messbar.dk
6160 1164