VI HJÆLPER DIG MED AT TJENE DEN NÆSTE MILLION

Har du en plan for, hvordan jeres nye produkt skal på markedet?
Ved du hvilket kundesegment I skal hente den næste million hos?
Er du sikker på, hvilke investeringer I skal gøre i salg og marketing?
Hvis du kan svare ja til disse tre spørgsmål, så skynd dig at lukke browseren og sælg noget mere. Hvis ikke, så kan Messbars Go To Market-program bringe dig videre.

Go To Market – Få din plan klar på kun 6 uger

Analyse

ANALYSE
– Du får overblik over, hvem konkurrenterne henvender sig til og hvad de har overset. Hvem henvender du dig til og hvordan kan du skabe efterspørgsel, når kunderne ikke kender produkterne?

Strategi

KØREPLAN
– Du får en færdig køreplan til at prioritere de indsatser i salg og marketing, der gavner forretningen mest, og du lærer at gøre de rigtige ting i den rigtige rækkefølge. Afstemt med dit budget og målsætninger.

Messaging

MESSAGING
– Dine kunder køber ikke produktet på grund af funktionerne – de køber det, hvis det gør deres liv lettere. Vi bygger den rigtige messaging til målgruppen, så de ser værdien i dit produkt.

Fremdrift

FREMDRIFT
– Du får hjælp til at bruge de rigtige værktøjer og sætte et hold af digitale specialister, der kan sætte fart på dit salgs- og marketingarbejde.

Thomas Munch Laursen - Aguardio
Aguardio: Vi har fået det rigtige afsæt til at lykkes med vores virksomhed
“At bruge penge på eksterne konsulenter i en til tider hektisk opstartsfase har været en stor omkostning for os. Men det har været alle pengene værd. Blot få måneder efter kan vi se, at vores skærpede fokus giver større gennemslagskraft og meget bedre dialoger i salgs- og marketingarbejdet.”
Læs casen her

Mød Messbar

Vi hedder Messbar – det tyske ord for målbar. Ikke fordi vi er er nogle rigide regelryttere, der råber “Ordnung muss sein”, hver gang vi får chancen. Men mere fordi, hvis vi lykkes med at gøre det målbart og eksekverbart – så bliver det mærkbart.

Vi er to erfarne konsulenter, der på hver vores måde og med forskellige baggrunde bidrager til den totale og optimale løsning. Vi tror på, at indsigt, systematisk og datadrevet tilgang til salg og marketing flytter virksomheder og markedsandele. Marketing er ikke målet. Det er midlet.

Søren Schnedler

Søren Schnedler

Søren er kendt for at være knivskarp, når det kommer til at forstå forretning, og har hjulpet et utal af virksomheder med at skabe bedre bundlinjeresultater. Fra de helt nystartede til de meget etablerede. Søren er ekspert i at hjælpe virksomheder med at gøre dem attraktive for deres kunder. Hans unikke metode sikrer, at din virksomhed får fokus på sine absolut stærkeste sider i alt, hvad I siger og gør – også uden for marketing- og kommunikationsafdelingen.

Joakim Ditlev

Joakim Ditlev

Joakim er Danmarks mr. Content Marketing. Han har arbejdet med lærdommen fra de amerikanske eksperter længe inden, det blev et begreb i Danmark. Som marketingansvarlig hos start-ups som Trustpilot og Zmags har Joakim meget erfaring i at skabe efterspørgsel på nye produkter. Den viden har Joakim de seneste år omsat til praksis og konkrete resultater for hundredevis af virksomheder gennem bloggen contentmarketing.dk, workshops og konferencer.

VI HJÆLPER START-UPS OG INTRAPRENØRER

Hvad enten du er iværksætter med en helt ny opfindelse du har rejst penge til, eller du arbejder i en etableret virksomhed, som snart er klar med en ny produktlinje, så kan Messbar hjælpe.

I Messbar starter vi et kundeprojekt med at forstå forretningen. Det starter altid med en uforpligtende kop kaffe, så du kan se om kemi og forretningsforståelse matcher.

Prisen på Go To Market starter ved kr. 75.000. Det kan lyde af mange penge, men det kan du hurtigt brænde af i annoncering og salgsomkostninger, hvis det ikke er målrettet og målbart.

Kontakt os i dag, hvis du trænger til at få fremdrift i forretningen.

Messbar ApS
Bramdrupskovvej 20A
6000 Kolding
Danmark

Søren Schnedler
schnedler@messbar.dk
4036 2829

Joakim Ditlev
joakim@messbar.dk
6160 1164