VI ER IKKE ET REKLAMEBUREAU

messbar er anderledes. Vi hverken symptombehandler eller leverer quick-fixes. Vi er dem du går til, inden du taler med et reklamebureau, et digitalt bureau eller et webbureau.

Med afsæt i din forretningsmæssige situation går vi med dig hele vejen – måske skal du have et bureau på senere, men først når alle er enige om retningen i Salg og Marketing.

Vi opererer ud fra disse principper til at skabe retning og fremdrift:

01
VI VIL FLYTTE NOGET

Både for os selv i udfordrende kundeprojekter og for kunder ved at udfordre ”plejer” i alle led. Det er her værdien bliver skabt – og den skabes bedst i fællesskab, når både kunder og konsulenter er ambitiøse.

02
INGEN ANSATTE

Hos os får du det du har brug for – ikke det leverandøren har på lager. Vi kan levere uafhængig rådgivning, og det sikrer, at vi gør os umage.

Ingen faste aftaler med leverandører

Vi har ingen licenser på software vi skal tjene hjem og kan derfor pege på de platforme og værktøjer, der passer bedst til din organisation. Værktøjskassen er i orden, men værktøjet klistrer ikke fast i hænderne.

04
Ingen tvang til samarbejde

Vi går hele vejen med vores kunder: fra analyse til strategi og eksekvering. Men har vi ikke leveret varen, eller matchet ikke er rigtigt kan begge parter bryde op. At være bundet på langvarige kontrakter er ikke os.

Du skal vide noget, før du gør noget

Man kan, tro, mene og synes mange ting. Det er dog altid rart at have hårde facts og data til at understøtte sine holdninger med. Man siger, at det, der bliver målt bliver gjort. Og det er vi enige i. I hvert fald så længe målingen giver mening i forhold til det resultat du vil opnå.

Hvad vil vi måle på – hvornår er vi en succes?
Hvilke indsatser retter vi mod hvem?
Hvor tjener vi pengene?
Hvem gør hvad – og gør de det, de skal?

Du vil opleve, at messbar gør en mærkbar og målbar forskel for dig.

Vi tror på hjælp til selvhjælp. Vi analyserer den forretningsmæssige udfordring, lægger strategien og finder den bedste måde for jer at nå målet på. Når holdet er sat og alle kender vejen, skruer vi ned for vores indsats. Du kan læse mere om vores metode her.

Proces i messbar

Et udpluk af vores ambitiøse kunder

messbar ApS
Dyrehavevej 101
6000 Kolding
Danmark

Søren Schnedler
schnedler@messbar.dk
4036 2829

Joakim Ditlev
joakim@messbar.dk
6160 1164